top of page
Business Meeting

VERVOERSMANAGER

Laat Uw bedrijf groeien

Door onvoorziene omstandigheden of door een bewuste keuze is het mogelijk dat een bedrijf op zoek dient te gaan naar een externe partner inzake de vakbekwaamheid.  V2 Advies biedt U hierin tal van mogelijkheden om U tijdelijk of definitief uit de nood te helpen.


V2 Advies beschikt over de vakbekwaamheid in het goederenvervoer over de weg voor derden. Het louter verhuren van de vakbekwaamheid is wettelijk niet toegelaten, dit doen wij niet.  Wij willen ons hierin dan ook onderscheiden van bepaalde andere aanbieders.  Wij blijven Uw bedrijf opvolgen en zijn een belangrijke partner in de groei van Uw bedrijf.  Samen met U denken wij na en trachten wij de toekomst van Uw bedrijf uit te bouwen. 

Uw bedrijf leiden blijft Uw prioriteit.  Daarom hebt U soms niet de tijd om ook alle nodige maatregelen te nemen of om bepaalde administraties op te volgen. Als externe partner doen wij dit voor U. Wij stellen bij aanvang al een standaard prijsberekening op waarop U zich kan baseren om toekomstige offertes te maken.  Bij elke specifieke vraag of bij elke hindernis staan wij aan Uw zijde met onze expertise. 


Ook kunnen wij U bijstaan met tal van vragen over het personeelsbeheer binnen PC 140.3.  Binnen dit paritair comité zijn er specifieke arbeidsvoorwaarden van kracht.  Samen met U en het sociaal kantoor zijn wij de geschikte partner om alles binnen het wettelijk kader te houden. 

Vervoersmanager: Service
bottom of page