top of page
Over: Over
V2 advies Logo.jpg

WIE WIJ ZIJN

V2 Advies is een jong bedrijf, gevestigd te Koekelare die zich toespitst op alles wat met verkeer en mobiliteit te maken heeft.  Stijn Vandenabeele, de zaakvoerder richtte de zaak op en koos V2 Advies uit verschillende overwegingen.

 

De V komt in heel veel zaken voor die een onmiddellijke link hebben met ons.  V is het symbool van Snelheid, Volt, Inhoud en Potentiaal.  De V is het internationaal teken van overwinning en vrede.  V is ook het symbool van het chemisch element Vanadium, wat vaak gebruikt wordt in een legering binnen de motor van een voertuig.  De V staat ook voor advies met een grote V over Verkeer, Veiligheid en Vervoer.

Je krijgt als het ware een V in het kwadraat, waar we inhoud (V) willen geven aan alle vragen tot advies (V) inzake Verkeer, Veiligheid en Vervoer.

Wij zorgen voor creatieve oplossingen

IMG-20210716-WA0002.jpg

Vandenabeele Stijn

Verkeer en mobiliteit zijn mijn passie.

 

Als verkeersspecialist heb ik een jarenlange expertise opgebouwd in de verkeerswetgeving. Ik volgde verschillende langdurige opleidingen, waardoor ik expert werd in rij- en rusttijden, wegcode, vervoersdocumenten, ladingzekering, uitzonderlijk vervoer, ... 

Naast deze job rolde ik in de wereld van het onderwijs, waar ik theorielesgever werd in verschillende onderwerpen.  Naderhand dompelde ik mezelf ook onder in de verkeerskunde. 

 

Ik geef U advies op maat van de noden van het bedrijf en ken een  mobiliteitsadvies geven in het kader van een MOBER, een nieuwe vastgoedontwikkeling met mobiliteitsimpact of andere mobiliteitsproblemen.

Elk probleem is een vermomde opportuniteit en we trachten samen die opportuniteit te vinden.
 

bottom of page